Acționând în conformitate cu art. 13 alin. 1 și alin. 2 al Regulamentului Parlmentului European și Consiliului (UE) 2016/679 din 27 aprilie 2016, pe scurt, RGPD, văinformăm că:

 

Administratorul datelor dvs. personale este societatea Maid my day SRL, cu sediul în 077191, Voluntari, str. Mircea Eliade 3-5, ap. 3A, jud. Ilfov, România, telefon: +40 738 317 287, e-mail: contact@maidmyday.ro

 

Prelucrarea datelor dvs. personale are loc pe baza art. 6 RODO (ang. GDPR) și în scopuri de marketing. Administratorul de date cu caracter personal se referă la interesul legitim din punct de vedere juridic, care este colectarea datelor statistice și analiza traficului pe site.

 

Datele dvs. personale vor fi stocate pentru o perioadă de 5 ani până la epuizarea oportunităților de marketing și de analiză a datelor necesare pentru desfășurarea activității economice sau anularea consimțământului pentru prelucrarea datelor cu caracter personal.

 

În același timp, dorim să vă informăm că aveți dreptul de retragere a acestui consimțământ în orice moment. Datele personale vor fi procesate până la anularea acestuia. De asemenea, aveți dreptul de a accesa datele dvs. personale, de a le rectifica, de a le șterge sau de a limita procesarea lor, precum și de a trimite o plângere organismului de supraveghere.

 

Mai multe informații despre datele personale prelucrate le puteți găsi în Politica de Confidențialitate, iar în caz de întrebări suplimentare, vă rugăm să contactați Administratorul de Date Personale dpo@maidmyday.ro