De ce să ne alegeți pe noi

left

Site-ul nostru oferă utilizatorilor din întreaga lume posibilitatea fie să ofere un serviciu fie să caute unul, în zonele de interes ale acestora. Deci, dacă sunteți Beneficiar sau Furnizor și pur și simplu aveți nevoie de ajutor pentru angajarea sau căutarea un loc de muncă, aruncați o privire către videoclipul nostru detaliat și decideți-vă singur wink

Nou pe internet sau pur și simplu aveți unele probleme legate de crearea unui cont? Cam despre asta este vorba în acest videoclip: cum să creați un cont în 5 pași simpli, totul în mai puțin de 3 minute, fiecare pas detaliat cu un scurt clip care vă arată exact cum să faceți acest lucru.

Cum să creați un cont

right

Cum să postați un anunț

left

Prima dată când încercați să postați pe internet? Site-ul nostru vă permite să publicați un număr nelimitat de anunțuri pentru serviciile pe care le oferiți. Dar dacă aveți nedumeriri despre cum să faceți acest lucru, am făcut acest videoclip special pentru dvs. Pas cu pas, aflați cum să publicați anunțul și să maximizați șansele de a primi o comandă. Sună interesant, nu-i așa?

Sunteți cumva în criză de timp și aveți nevoie disperată de o menajeră nouă? V-a lăsat recent ultima bonă cu ochii în soare? Nu vă faceți griji, Maidmyday.ro este aici cu o soluție! Aflați cum să rezervați un serviciu pentru casa sau pentru copiii dvs. urmărind acest videoclip scurt și ușor de înțeles. Sunteți la doar 4 minute distanță de a fi lipsiți de griji.

Cum să comandați un serviciu

right

Anunțul dvs, explicat

 

Deci, v-ați hotărât până la urmă să publicați un anunț și doriți să știți exact ce reprezintă fiecare câmp de completat și cum vă poate afecta prezența pe site? Iată un videoclip care detaliază motivele fiecărui pas și ale datelor colectate, astfel încât să înțelegeți în întregime procesul. Iată o listă de întrebări comune la care veți putea găsi răspuns în videoclip:

-Ce date vor fi disponibile altor utilizatori / colaboratori?
-De ce este adresa folosită pe site importantă?
-Cum setez calendarul din anunț?
-Este sigur site-ul?
... și altele

Ați postat anunțul și sunteți mulțumit(ă) de acest lucru. Dar pentru a vă asigura că anunțul are vizibilitate maximă, vizionați acest videoclip pentru sugestiile noastre privind creșterea numărului de comenzi primite.

Cum să vă promovați anunțul

 
support

Întrebări?

Am dori să vă răspundem întrebărilor

 

 
callto smsto
 
+40 739 840 300
mailto
contact@maidmyday.ro
chat
Pur și simplu comunicați cu noi