CV-uri în domeniul menajului

 

CV-uri în domeniul menajului – Semne de întrebare pe care nu trebuie să le lăsați necercetate

Acum că aveți o idee despre ceea ce trebuie să aveți în vedere atunci când răsfoiți printre CV-uri, vă prezentăm 5 detalii suspecte pe care ar trebui să le evitați:

Schimbatul des al locului de muncă: Dacă candidatul vă pune la dispoziție o listă lungă de locuri de muncă însă observați că perioada petrecută la niciun loc de muncă nu depășește 6 luni de zile, ar trebui să vă puneți întrebări. Căutați o persoană care a lucrat cu o familie sau în cadrul unei companii pentru o perioadă cât mai lungă de timp (cel puțin între 6 luni și un an). Acest lucru va garanta o colaborare mai de durată și solidă între familia dvs. și candidatul potrivit.

 

Prea multe informații: Dacă un CV conține toate calificările posibile care însă nu sunt confirmate de către lista de locuri de muncă, s-ar putea să aveți în față un candidat care este prea priceput pentru a fi adevărat. Aveți încredere în instinctul dvs. și judecați fiecare CV cu un grăunte de scepticism.

 

Prea puține informații: Un candidat ce oferă un CV ce conține prea puține detalii sau calificări se poate dovedi a fi nepotrivit pentru dvs. Candidatul perfect vă va pune la dispoziție un CV ce conține îndeajuns de multe detalii pentru a-I susține experiența dobândită în locul de muncă anterior.


(Photo by Ana Tavares on Unsplash)

 

Greșeli de ortografie și aspectul CV-ului: Dacă observați o abundență de greșeli gramaticale, de ortografie sau de exprimare, acesta poate fi un semn că persoana care candidează la post nu poate da dovadă de destulă atenție pentru curățarea corespunzătoare a unei case. Un CV trebuie să fie profesionist, organizat și fără greșeli.

 

Experiență irelevantă: Un CV destinat unui post în domeniul curățeniei trebuie să conțină informații specifice viitorului post. Nu ar trebui să conțină informații irelevante care nu țin de curățarea unei case. Indiferent de experiența lor profesională, căutați candidați care să aibă cel puțin un post asemănător sub centură.