5 secrete pentru a angaja o menajeră perfectă pentru dvs.

 

 

1)      Verificați recomandările

 

Ați verificat profilul, ați citit descrierea și totul arată bine?

Recomandările si verifcarea acestora pot face diferența între a angaja o menajeră extraordinară și una acceptabilă. Acest lucru trebuie să fie considerat esențial înainte de a invita pe cineva în casa dvs. Verificați cu atenție recomandările venite din partea clienților anteriori dar, de asemenea, rețineți că nimeni nu este perfect și nu îi putem mulțumi pe toți.

 

2)      Puneți întrebări în legătură cu experiența de muncă

 

Desigur, experiența este importantă, dar nu reprezintă totul. Însă trebuie să vă asigurați că se pot ocupa de îndatoririle slujbei. În plus, asigurați-vă că menajera este familiarizată cu modul de curățare a anumitor suprafețe din casă. Multe case au suprafețe cum ar fi granit, marmură și oțel inoxidabil, care pot fi deteriorate grav dacă sunt curățate necorespunzător.

 

3)      Domeniul de activitate

 

Nu vă așteptați ca aceasta să știe automat ce trebuie să facă în casa dvs. Este nevoie ca dvs să aveți în vedere un plan. Unde doriți ca menajera să facă curățenie? Dacă nu aveți în vedere un set clar de obiective, nu veți obține cele mai bune rezultate lucrând cu o menajeră. Asigurați-vă că prezentați cu exactitate obiectivele colaborării și menajerei dvs.

 

 

4)      Programul de muncă

 

Timpul este totul, iar când vine vorba de a decide când să vă chemați menajera la program, acest lucru este deosebit de important. Discutați despre programul dvs. în timpul interviului și asigurați-vă că poate veni atunci când aveți nevoie de ea. Este oare programul menajerei îndeajuns de flexibil încât să se poată adapta potențialelor schimbări ale programului dvs?

 

5)      Plata percepută

 

Stabiliți ce vă puteți permite înainte de a decide să angajați pe cineva. Cât plănuiți să plătiți și care ar fi responsabilitățile?